KONTOR_PA-403_47_3R

Kontakt oss

Slik kommer du i kontakt med Arkivverket.

Spørsmål til Arkivverket

Spørsmål om opplysninger fra arkivene bør i første rekke sendes skriftlig per e-post til post@arkivverket.no.

Før du skriver til oss, se om vi har laget en veiledning til temaet du er interessert i. I veiledningene står det informasjon om hva du kan forvente å finne i arkivene, og hva slags opplysninger vi trenger for å kunne hjelpe deg. 

Når får jeg svar?

I Arkivverkets tjenestepolitikk finner du mer informasjon om hvordan vi mottar og besvarer henvendelser fra brukerne våre.

Veiledning på telefon

Riksarkivet og statsarkivene kan kontaktes på telefon mandag–fredag 12.00–14.30.

Telefonnummer til Arkivverket: 480 55 666.

Over telefon kan du få råd og hjelp med enkle spørsmål. Du kan få enkel veiledning i bruk av Arkivportalen og Digitalarkivet, men vi kan vi ikke hjelpe deg med å lete frem enkeltopplysninger. Vi kan heller ikke gjøre oppslag i annet arkivmateriale over telefon, og ber deg i så fall kontakte oss på e-post. 

Sommeren 2017

Statsarkivene stenger veiledningstelefonene på fredager i hele juli, samt første uka i august (uke 27–31). I samme periode vil telefontiden reduseres til halvannet time og vil bli besvart 13.00–14.30 mandag–torsdag. Riksarkivet holder vanlige åpningstider hele sommeren. Tromsø holder telefonen helt stengt de to første ukene i juli (uke 27–28) og Stavanger holder helt stengt i flytteperioden (8. juni–1.august).

Besøk oss

Riksarkivet, statsarkivene og Samisk arkiv har lesesaler som er åpne for publikum. Les mer om adresser, åpningstider og hvordan du kan besøke våre lesesaler.

Post

Arkivverkets postadresse er:

Arkivverket
Postboks 4013 Ullevål Stadion
0806 Oslo

Fakturaadresse

Fakturaer til Arkivverket (org.nr 961181399) skal sendes i elektronisk handelsformat (EHF). Alle fakturaer skal være merket med bestillers ID (1910xxxx).

For informasjon om EHF-faktura se https://dfo.no/efb.
Henvendelser vedrørende fakturaer rettes til okonomi@arkivverket.no

Organisasjonsnummer

Arkivverkets organisasjonsnummer: 961 181 399.