ENG
arkivmote8

Velkommen til det 9. norske arkivmøte

Konferansen blir arrangert 17.–18. april 2024 på Oslo kongressenter. Tema for arrangementet er “Dokumentasjon i samtid og framtid”.

Lenke til påmelding og program finner du nederst i saken.

Hvorfor bli med? 

Norsk arkivmøte er landets viktigste nasjonale møteplass for alle som jobber med eller er opptatt av dokumentasjonsforvaltning, informasjonsforvaltning og arkiv. Konferansen er for alle sektorer. Det er fem år siden forrige konferanse, da hadde vi over 600 deltakere. 

Arrangementet er et samarbeid mellom Arkivforbundet, Arkivverket og Norsk Arkivråd.

Hva vil jeg lære? 

Konferansen går over to dager, og du vil kunne få med deg plenumsforedrag fra norske og internasjonale foredragsholdere begge dager. Konferansen blir åpnet av kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery. 

I tillegg blir det flere parallellsesjoner hver dag. Her kan du velge mellom emner som «dokumentasjon og arkiv i det digitale skiftet», «demokrati, tillit og åpenhet», «formidling og tilgjengeliggjøring», «sikring av dokumentasjon fra minoriteter», «kunstig intelligens», «arkiv i turbulente tider» med mer. 

Første dag av konferansen avsluttes med festmiddag på Oslo kongressenter. 

Hvem møter jeg? 

På Det 9. norske arkivmøtet kan du utveksle kunnskap og ideer med andre som er opptatt av dokumentasjons- og informasjonsforvaltning og arkiv. Myndighetsrepresentanter som former fremtidens politikk vil delta på arkivmøtet, og du vil også kunne møte innovative utstillere og leverandører. 

Dette er en unik mulighet til å utvide ditt profesjonelle nettverk og finne inspirasjon i innlegg og diskusjoner. Kanskje kan det også bli starten på nye samarbeid?  

Påmeldingsfrist er 15. mars.