ENG
arkivportalen ny

Illustrasjon av søkevinduet i den nye Arkivportalen, som vil være tilgjengelig fra 9. oktober. Gå til www.arkivportalen.no dersom du vil bruke tjenesten.

Arkivportalen kommer i ny drakt

I forbindelse med lansering av den nye Arkivportalen vil det ikke være mulig å bestille arkivsaker gjennom portalen i tidsrommet 6. til 10. oktober.

Stiftelsen ASTA varsler at de vil lansere Arkivportalen i ny drakt tirsdag 9. oktober 2018.

Arkivportalen er en nasjonal søketjeneste for arkivkataloger fra en lang rekke ulike arkivinstitusjoner, inkludert Arkivverket. På portalen kan du i mange tilfeller også bestille arkivsaker til bruk på lesesalene våre.

I forbindelse med overgangen til en ny versjon av Arkivportalen, vil det i tidsrommet lørdag 6. oktober til onsdag 10. oktober dessverre ikke være mulig å bestille arkivsaker gjennom portalen. Ønsker du i denne perioden å bestille arkivmateriale til bruk på en av Arkivverkets lesesaler, ber vi deg enten kontakte lesesalen direkte eller ringe oss på 480 55 666 (mandag-fredag 12.00-14.30).

9. oktober vil du møte en ny og mer driftssikker Arkivportal med forberede søkemuligheter.

Søk i kataloger vil være tilgjengelig i hele perioden, men på grunn av oppgraderingen av portalen kan det ta inntil en uke etter lansering før alle søkeresultater er komplette.