ENG

Slektsverksted Stavanger

Nysgjerrig, nybegynner, trenger du hjelp til slektsgransking eller du å drøse om slektsgransking? Slekt og Data Rogaland har tilbud til deg hvor du kan få hjelp av våre erfarne slektsforskere. Slektsverksted, slektsdrøs og slektskurs - vi tilpasser oss til ditt behov når du møter opp.

Type:
Arrangement
Når:
25. november, 10:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Hvor:
Statsarkivet, Arkivenes hus , stavanger

Få hjelp av Slekt og data sine erfarne slektsforskere!

Trenger du hjelp til å komme i gang med slektsforskning, eller står du fast og ønsker noen tips på veien videre? Da er dette noe for deg!

Hvor og når?

Annenhver lørdag fra klokken 10.00 til 14.00 stiller våre erfarne slektsforskere opp på Arkivenes Hus på Ullandhaug i biblioteket og hjelper deg med hvordan du kan finne dine slektninger. Tilbudet er gratis og åpent for alle. Ingen forhåndspåmelding. Velkommen!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Du kan blant annet få hjelp til:

  • Hvor og hvordan du kan finne slektninger på nett. 
  • Hjelp til å tyde gammel skrift.
  • Tips til hvordan du kan lage ditt eget slektstre.

Biblioteket har en rekke slektsbøker og bygdebøker, og finner du ikke den du er på jakt etter, kan vi låne den inn til deg fra et annet bibliotek.

Dette er lurt å tenke igjennom før du kommer:

Ta gjerne med deg den informasjon du har om den/de du leter etter slik at vi kan hjelpe deg på en effektiv måte. Det kan være lurt å skrive ned det du lurer på før du kommer. 

Kontaktinformasjon

Har du praktiske spørsmål om selve slektsverkstedet, send en e-post til Oddvar på [email protected]