Hold ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske. MAC-brukere holder cmd-tasten istedet for Ctrl-tasten
Talerne ved festmiddagen

Fylkesmann Hallager var først ut blant talerne, med en skål for H.M. Kongen. Han takket på distriktets vegne kong Haakon for å ha kastet glans over åpningen av den nye jernbanestrekningen. Stortingsmann Hegglund takket på Stortingets vegne, og minnet om at den åpnede strekningen var et ledd i en stambane, som det var en stor nasjonal oppgave å bygge. Det var også taler av blant andre statsråd Darre-Jenssen, banedirektør Aubert og overingeniør Støren. Sistnevnte takket ingeniører, oppsynsmenn, kontorfunksjonærer og en lang rekke pliktoppfyllende arbeidere og uttalte håp om at så mange som mulig kunne fortsette arbeidet med Sørlandsbanen.

Ved avreisen, som fant sted kl. 23.45, var det samlet en mengde mennesker i gatene og på stasjonen. De fleste forretningene i strøket hadde dekorert hus og vinduer med nasjonale farger, noen også med lysarrangement. Festlighetene ble avsluttet med salutt.
 .